"Jan Plezier rondvaartboot 75 pers."

Klik op de foto voor meer afbeeldingen/click for more pictures

Klik voor meer foto's...Afmetingen: 24,27 x 4,60 x 1,20 mtr. Min doorvaarthoogte 3,90 mtr.

Bouw jaar: 1924 te Leiden.

Techniek: 160 pk Scania diesel met hydr. Keerkoppeling. Generatorset Lister 26 kVa. Boegschroef  25 pk (met hydr. pomp op motor).  Mechanisch stuurwerk.  Dieseltank 1.200 ltr. RVS watertank 2,2 m3. CV-kachel op diesel.

Interieur: Benedendek met 11 6-pers. tafels met achterin een complete bar met koelers, biertap, muziekinstallatie, koffiezetmachine en diverse  kastruimte. Achterin een  compacte keuken. Toiletruimte en utgang naar achterdek
Op het bovendek het stuurhuis met daarachter aan SB een koelcel. Vervolgens een  deksalon met zitplaats voor 24 pers. aan 6 tafels.  Uitgang naar zonnedek met daarnaast 1 toiletruimte.

Zonnedek:  Het zonnedek heeft 6 tafels aan de reling  en  losse stoelen en  kisten met reddingsvesten. Trap naar achterdek.  Op het achterdek een rondzit en bbq.

Nautisch:  Radar, 2 x Sailor marifoon, boegschroef,  kompas. Bijboot met davit op voordek.

Certificaat:         Communautair certificaat zone 3+4 geldig tot 2019. Belgische vlag.

Vraagprijs:         € 125.000 ex BTW.

De Jan Plezier en de Jan Plezier II kunnen samen worden gekocht en vanaf de ligplaats  kan de exploitatie  voortgezet worden.  Inwerken is bespreekbaar.


Disclaimer: Enkhuizen Maritiem aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid van de gegevens op de website van Enkhuizen Maritiem.